Liga A Prahova etapa 27: CS Câmpina - AFC Bănești-Urleta

Sport (Categoria articolului)

 

 

Un derby local ce de-a lungul timpului a stârnit multe emoții și ambiții și-a derulat un nou episod pe terenul sintetic de la Petrol. A fost un meci deosebit deoarece s-a jucat în condiții speciale, pe un teren îmbibat de apă. Meciul s-a jucat pe o ploaie torențială, motiv pentru care partida a fost și mai dificilă pentru cele două echipe. 

Nu s-a marcat niciun gol în acest meci însă nu au lipsit ocaziile de poartă, ambele echipe ratând oportunități importante de a deschide scorul. Cel mai tensionat moment al partidei a avut loc în prima repriză, la un duel în careul câmpinenilor la care jucătorii din Bănești și fanii acestora au cerut acordarea unui penalty, însă arbitrul nu a acordat penalty pentru oaspeți.

În repriza secundă din cauza ploii ambele echipe au mizat mai mult pe un joc pe contre, cu mingii lungi sperând la o greșeală din partea defensivei adverse. Pe finalul meciului cei de la Bănești au forțat în atac, însă mai întâi portarul Ștefan Cord a avut o intervenție foarte bună, apoi cu câteva minute mai tărziu un șut foarte bun expediat de la 25 de metri a lovit bara transversală a câmpinenilor. Cel două rivale au terminat la egalitate, 0-0, scor ce nu-i ajută pe câmpineni care sunt vecini de clasament cu AFC Bănești-Urleta, la o diferență de 3 puncte. În următoare etapă AFC Bănești-Urleta vor primi vizita celor de la CS Unirea Urlați în timp ce CS Câmpina se va deplasa până la Cornu pentru derby-ul cu ACS DP Cornu. 

 

Felix Precup