Medicul Dragoș Dinulescu s-a alăturat Partidului Patrioților Români

25' (Categoria articolului)

Invitatul emisiunii de astăzi este unul dintre oamenii verticali din municipiul Câmpina, atât în ceea ce privește viața profesională cât și cea politică.

De profesie medic stomatolog Dragoș Dinulescu a ales pe lângă activitatea medicală pe care o practică să se implice și în viața politică, din dorința de a oferi alegătorilor o altă opțiune, diferită de cea ce oferă restul politicienilor din România.

Dragoș Dinulescu a avut întotdeauna curajul de a spune lucrurilor pe nume și s-a făcut auzit în special în timpul pandemiei, când a criticat vehement restricțiile și regulile de protecție care au fost impuse la acea perioadă. S-a înscris în USR, unde a devenit și liderul filialei Câmpina, însă dezamăgit de direcția în care se îndrepta partidul s-a retras din partid.

În prezent Dragoș Dinulescu încearcă să își îmbine pasiunea sa pentru mașini cu activitatea medicală pe care o practică dar și să rămână activ în viața politică. În prima parte a acestui an s-a alăturat Partidului Patrioților Români, un partid nou înființat care încearcă să aducă în fața electoratului oameni care își iubesc țara și sunt pregătiți să lupte pentru prosperitatea românilor.

Dragoș Dinulescu consideră că viitorul Românie aparține patrioților și rămâne cu speranța că vreodată oamenii potriviți vor ajuta România să devină o țară prosperă și puternică.