Nistor Consuela-Liberta consideră că a știut încă din copilărie ce vrea să facă în viață

25' (Categoria articolului)

Cu calm și pasiune invitata din aceasta săptămână, a inițiat zeci de copii în sport, învățându-i să înoate într-un mod corect și estetic. 

Nistor Consuela-Liberta consideră că a știut încă din copilărie ce vrea să facă în viață. A încercat mai multe sporturi, însă după prima “întâlnire” cu bazinul de înot s-a îndrăgostit iremediabil. A participat la nenumărate competiții, reușind să se impună la multe dintre acestea. După ce a renunțat să participe la competiții a ales să-și concentreze forțele pentru a preda mai departe artele înotului. A urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport pentru a putea să obțină un atestat de antrenor, apoi a trecut direct la treabă. În anul 2017 a fondat Clubul Sportiv Spartacus, începând astfel activitatea de inițiere a copiilor în lumea înotului. 

 

Pentru viitor Nistor Consuela-Liberta dorește doar să își păstreze energia și răbdarea pentru a putea lucra în continuare cu zâmbetul pe buze și cu calm alături de copii câmpineni care doresc să învețe să înoate.