PNL a mințit în privința lui Iulian Dumitrescu! Nu există nicio demisie! Iulian Dumitrescu semnează în continuare ca președinte de partid.

POLITIC (Categoria articolului)

 

Informația că Iulian Dumitrescu, președintele suspendat al CJ Prahova este încă președinte al Partidului Național Liberal Prahova a ieșit la iveală după ce Biroul Electoral Județean Prahova a respins cererea PSD de contestare a adreselor de numire ale reprezentanților PNL în birourile electorale. PSD a contestat aceste adrese  pe motiv că au fost semnate de Iulian Dumitrescu, în calitate de Președinte al PNL Prahova, în condițiile în care oficial, de la 1 februarie 2024, acesta a demisionat din toate funcțiile de conducere pe care le deținea în partid.

După ce a a fost acuzat de DNA pentru luare de mită și fals în declarații, lui Iulian Dumitrescu i-a fost înterzis dreptul de a-și exercita atribuțiile de președinte al Consiliului Județean Prahova, iar Nicolae Ciucă, președintele PNL anunța că acesta ar fi demisionat din toate funcțiile de conducere ale Partidului, inclusiv cea de președinte al organizației PNL Prahova.

Pe data de 18.04.2024, social democrații au depus o contestație la BEJ, susținând că Iulian Dumitrescu nu poate semna adresele de numire, el nemaifiind președintele PNL Prahova. Surpriza a venit în cursul zilei de luni, 22 aprilie, când BEJ a respins cererea PSD, motivând că PNL, prin președintele Nicolae Ciucă a transmis că cererile semnate de Iulian Dumitrescu sunt valabile, neexistând nicio demisie a acestuia întregistrată.

Care este motivul pentru care PNL a mințit în privința lui Iulian Dumitrescu, vom încerca să aflăm și vă vom ține la curent.

 

M.A. Dumbravă