Programul de lucru al caselor de bilete din Gara Câmpina. Iată ce trebuie să știe călătorii despre achiziționarea acecstora

Actualitate (Categoria articolului)

 

Momentan, casele de bilete din Câmpina au program permanent de lucru, însă din luna martie se va trece la un program mai scurt, ce nu va acoperi întreg programul trenurilor. Orele de funcționare ale caselor de bilete din Gara Câmpina creează adesea confuzie printre călători, mai ales că aceștia se pot trezi că plătesc bilet la suprataxă, în trenuri.

Conform programului CFR Călători în lunile ianuarie, februarie, iunie, iulie, august și decembrie casele de bilete din Gara Câmpina funcționează non-stop. Există însă și 6 luni din anul 2024 în care casele de bilete vor funcționa după un program mai scurt, mai exact, în lunile martie, aprilie, mai, septembrie, octombrie și noiembrie, călătorii își vor putea procura bilete de la ghișeu doar între orele 06:00 și 18:30.

Este foarte important de știut că în perioadele în care nu există program de permanență, călătorii își pot procura bilete la preț normal din tren, în cazul trenurilor care circulă în afara orelor de program ale caselor de bilete, însă în lunile în care casele de bilete au program non-stop călătorii sunt obligați să achiziționeze bilete înainte de urcarea în tren. Călătorii care se urcă în tren fără o legitimație validă de călătorie în perioadele de permanență din gări ale caselor de bilete, riscă să plătească un preț dublu pentru achiziționarea unui bilet direct din tren.

Programul complet al stațiilor și agenților de voiaj CFR Călători poate fi consultat pe site-ul oficial CFR: 

 

https://www.cfrcalatori.ro/programul-statiilor-si-agentiilor-de-voiaj-cfr-calatori/